Pvc Çanta

Firmanıza Özel Logo Baskılı Poşet. Size özel tasarım ve imalat

Özel tasarım ve modellerimizle pvc bez çanta imalatı yapmaktayız. Adetli yada toptan pvc çanta modellerini istediğiniz ebat ve tasarımlarda en uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz. Bir çok farklı kullanım amacı bulunan bu çanta modelleri makyaj çantası başta olmak üzere kullanım çeşitliliği sunmaktadır.
pvc çanta
pvc çanta

Pvc Çanta İmalatı

Poşet ambalaj üreticisi Sdf ambalaj pvc çanta ürünlerinde farkını ortaya koyuyor. Son derece şık ve modern tasarımlarımızla kullanıcı beğenisi en yüksek ürünleri sizlerle buluşturuyoruz. Hazır kullanıma uygun poşet ürünlerimiz bulunduğu gibi kişiye özel ve firmaya özel Pvc çanta üretim olanaklarımızda bulunmaktadır. Şeffaf ve baskılı özelliklerdeki ürünlerimiz için minimum 1000 adetten başlamak üzere üretim yapılmaktadır.

Baskılı Pvc Çanta

Baskılı poşet ve bez çanta ürünlerinde senelerdir müşterilerimize en kaliteli ürünleri sunmaktayız. Yeni ürünümüz olan ve baskılı özellikle sunduğumuz Pvc Çanta içinde birinci sınıf kalitede imalat yapıyoruz. Çantanın üzerinden firma logosu, marka logosu yada dilediğiniz farklı bir baskı çalışması yapılabilmektedir. Poşetler tamamen şeffaf olabilceği gibi poşet üzerinden marka konseptini yansıtacak tasarım çalışması da yapabilmekteyiz.

Kullanıcıların çok amaçlı kullanabileceği bu çantalar kozmetik ürünler için en ideal koruma ve taşıma çantasıdır. Ufak hacimli eşya ve malzemelerin saklanması için oldukça pratik çözüm sunmaktadır. Kozmetik sanayi ile birlikte bir çok sektör için son derece uygundur.

Pvc Çanta Siparişi

Pvc çanta siparişi vermeniz çok kolay. Bizlere istediğiniz özellikleri belirtmeniz halinde hemen imalat aşamasına geçilebilmektedir. Poşet üzerindeki baskı, poşet ebatları ve renkleri kesinleştirmeniz halinde sizlere özel tasarım çalışması yapılacak olup mail ile onayınıza gönderilecektir. Sizinde onay vermeniz halinde hemen imalata gecilecek olup ortalama 10-14 gün aralığında hazır hale gelecektir. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Konya, Adana, Kayseri, Samsun başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinden sipariş almaktayız.

En uygun toptan fiyatlarla pvc çanta üretimi için mutlaka bizlere ulaşıp size özel fiyat teklifinizi isteyiniz.

Baskılı Poşet

Poşet siparişleri vermek istediğinizde direk üretici firmadan alışveriş yaparak piyasada olan en uygun fiyatlarla kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz.

Baskılı Poşet

Poşet Firması Numarası
0532 370 05 23
2 Renk Baskılı Pvc Çanta

2 Renk Baskılı Pvc Çanta

2 Renk Baskılı Pvc Çanta imalatımız en uygun fiyatlarla toptan olarak devam etmektedir. İsme özel, firmaya veya markaya özel Pvc çanta imalatı yapmaktayız.

Read More »
Baskılı fermuarlı pvc çanta

Baskılı fermuarlı pvc çanta

Baskılı fermuarlı pvc çanta imalatımız farklı model & tasarımlarda devam etmektedir. İstediğiniz ebat ve ölçülerde Pvc çanta imalatı yapıyoruz.

Read More »